QUI SOM?

Bones, som l’Aitor i L’Eric i a continuació ens presentarem d’una manera un tant peculiar. Cal dir que els dos som uns apassionats per la informàtica que actualment estem cursant el cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

L’Aitor, és un noi molt treballador i aplicat. El seu punt feble son les Xarxes però si esforça molt per tal que acabi siguen un dels seus punt forts en l’entorn informàtic. El seu punt fort, se’ns dubte és el Muntatge i Manteniment d’equips tant Hardware com Software tot i que els altres entorns els controla bastant bé també dins del que portem d’estudis.

L’Eric, és també un noi molt treballador i aplicat. El seu punt fort son el Disseny i Programació Web. Cal dir que tots els altres entorns en el món informàtic els controla bastant bé dintre del que portem d’estudis. El seu punt feble és el Muntatge i Manteniment d’equips, pero no perque se l’hi doni malament sino perque no l’hi agrada.

Hem decidit fer aquesta pàgina perquè voliem adquirir més coneixements sobre wordpress i el tema de la pàgina l’hem escollit aleatòriament perquè ens agraden els postres.